Курс "Разширение" София

20-22 февруари 2015

Зала "Дъга" на ул. "Дъга" 39 А в Горна баня, София.

Водещ: Петър Няголов

 

 

Курсът "Разширение" е ново начало в работата с Висшите енергии, които са на разположение в наше време. В него водещият Петър Няголов за първи път предава на големи групи Учителите, с които работи от години за изцеление и трансформация. Хора от София, Варна, Бургас, Габрово, Велико Търново, Сливен и Враца вече приеха Учителите. Всеки път поместваме отзиви от различни краища на страната. Ето какво разказва Павлина от Варна:
"Здравей Петър,
Пиша ти това писмо, за да споделя за контакта ми с Учителите и да изразя моята благодарност към теб за просветлението. Както ти споменах, тази година при мен е изпълнена с много изпитания, с много неприятни събития и ситуации, с които не съм се сблъсквала до сега.... Или всъщност съм бягала и страхувала да не ми се случат и със сигурност не съм поемала отговорност за живота си. И когато ти ме посвети в работата с Учителите, аз започнах да се уча. Почуствах, че не съм сама. Те са навсякъде около мен. В началото ги молех и призовавах. Сега имам чувството,че ТЕ ми посочват пътя и ме закрилят. Изправят ме лице в лице с моя страх и ми показват, че той не е толкова страшен, когато се сблъскаш с него. Не съм сама... Може би ме окрилят и учат как да имам повече доверие в живота. Благодаря ти за всичко."

В курса РАЗШИРЕНИЕ водещият Петър Няголов обединява върховните постижения в духовната и лечителската си практика, за да предложи нещо, осветено и благословено от Божествените Учители и Лечители. РАЗШИРЕНИЕ е метод и път за снемане отеснелите дрехи на ограничаващите модели и преминаване в безкрайността. От хилядолетия малкият, изплашен човек управлява всеки от нас и света ни. Вече знаем за него, видяхме го ясно и сме готови да го надраснем. РАЗШИРЕНИЕ е начин да уголемим фините си тела до безкрайност, да се отърсим от страха и комплексите, да преминем отатък жертвата, да се възправим в естествения си ръст, който се измерва с Вселената. Първият ден е посветен на ИЗЧИСТВАНЕ НА ДВАНАЙСЕТ ЧАКРИ. Ще покажа на всеки присъстващ неговия "малък човек" с основните му характеристики и чакрите, с които е свързан. От този малък човек тръгваме, за да стигнем до Космическия човек. Учителите, с които работя, ще направят изчистване на 12-те главни чакри от натрупани негативни програми и емоции. Това освобождава пространство за разширение. На следващия ден, ще проведем ИЗЧИСТВАНЕ НА ОРГАНИТЕ. Ще дам на всеки обратна връзка за това кои органи са потенциално застрашени от разболяване. След това Учителите ще изчистят всички органи от негативни емоционални и енергийни натрупвания. Така увеличаваме пространството за разширение и във физическото тяло. Последният ден е кулминацията. На този ден ще се случи РАЗШИРЕНИЕТО, което в действителност се състои от 4 функции: ЗАЗЕМЯВАНЕ, ВЪЗДИГАНЕ, РАЗШИРЕНИЕ ПО ХОРИЗОНТАЛА И АКТИВИРАНЕ НА ПОКЛОНА (пълно приемане на това, което е). Всяка от основните чакри ще бъде подложена поотделно на тези четири процеса, а после и цялото същество. Всеки от присъстващите ще получи послание за неговия/нейния процес на разширение. Накрая ЗА ПЪРВИ ПЪТ ЩЕ ПРЕДАМ ВИСШИТЕ УЧИТЕЛИ И ЛЕЧИТЕЛИ, с които работя от години. До момента тези Майстори са си избирали отделни хора, на които да бъдат предадени, но никога не са пожелавали да останат трайно при голям брой хора. Сега те се съгласиха в деня на РАЗШИРЕНИЕТО да бъдат "дадени" на всеки, който пожелае. Това е равностойно на посвещение. От този момент Те ще извършват разширението вместо вас и ще трансформират остарелите ви модели. Ще останат с всеки от вас колкото време пожелаете и ще си тръгнат само ако загубите интерес към Тях или Ги помолите за това. Ще направим практика с Тях и ще предам техники за ежедневно и постоянно Разширение. ТОЗИ КУРС Е СВРЪХИНТЕНЗИВЕН КАКТО ЗА УЧАСТНИЦИТЕ, ТАКА И ЗА ВОДЕЩИЯ И МОЖЕ ДА ПОЕМЕ МАКСИМУМ 15 ЧОВЕКА.
Кога: 20-ти февруари, петък, от 18.30 до 21.30 ч.; 21-ви и 22-ри февруари, събота и неделя, от 11.00 до 14.00 ч.
Къде: Зала "Дъга" на ул. "Дъга" 39А в Горна баня, София.
В петък, 20-ти, след късното събитие ще има совалка до най-близката спирка на автобус 260.
ЗАПИСВАНЕТО СТАВА С ИМЕЙЛ НА АДРЕС Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. ИЛИ НА ТЕЛ. 0888001224.
Цена: 135 лв. Заплаща се на място.

 


You have no rights to post comments


Популярни

Долмени

Долмени

Долмени

Анкета
Ще присъствате ли на курса
Ще присъствате ли на курса
Избери поне един отговор!

Календар 1

Март 2024
Пон Вт Ср Чет Пет Съб Нед
26 27 28 29 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Календар 2

Shambhala-2014-3

Vivamus-2

Inti-2

Rhythm-Space-2

Shambhala-Esoteric-Centre-2

Hatori-store3

Mystic-Traveller02