Разкрий Свещения си договор - и го живей

21-22 март 2015

Зала "Дъга" на ул. "Дъга" 39А в Горна баня, София

Водещ: Петър Няголов

 

Свещения договор е нашето неписано съгласие да работим за благото на хората и планетата, дадено преди да дойдем на Земята.

В този смисъл той е Мисията ни в този свят. Нашето служене е строго индивидуално и съобразено с качествата и уменията ни.

В новия курс „Разкрий Свещения си договор – и го живей“ постепенно разбулваме земната си Мисия, за да се очертае тя пред нас като качества, умения и дейности.

В първия ден - от 11 до 18 ч. - задаваме въпроси, на които в първата част получаваме отговори с помощта на тялото. То ни сочи кои негови части участват в Свещения договор.

Във втората част отговаряме от собствения опит и самопознание, а в третата получаваме отговори чрез визии, дадени ни от нашите учители и водачи.

Така пред нас се оформя нашият уникален начин за служене и взаимопомощ.

Във втория ден отделяме няколко часа - от 11 до към 14 ч. - за допълнителна работа. Тук ще обсъдим визии и сънища, свързани със Свещения договор, получени през нощта срещу втория ден. Ще разгледаме някои "негативни" страни на личността, които могат да имат връзка със Свещения договор и ще направим рекапитулация на всичко получено до момента. Накрая ще активираме персонално за всеки един енергията на Свещения договор с послания от Висшата същност.

Свещения договор е съзнание, енергия, която е заложена в нас и затова може да ни разказва за себе си, а също и да бъде активирана. Целта на курса е участниците да си тръгнат с достатъчно натрупана информация, а също и с конкретно усещане за специфичната си Мисия на Земята. Някои ще разкрият с пределна яснота Свещения си договор, така че, ако все още не го живеят, да започнат активно да го претворяват и въплъщават в ежедневието си. Други ще трябва да тълкуват и "чувстват" в дните след курса получената информация, за да им разкрие тя постепенно или с внезапно прозрение смисъла на земното им съществуване.

Ето какво ми написа една от участничките в Габрово, където проведох този курс за първи път: "Семинарът беше едно великолепно пътуване към мен си." Надявам се в този ден и половина да направим едри и незабравими стъпки към Себе си и към нашите братя и сестри, с които делим света.
Водещ Петър Няголов
Цена 75 лв., включва храна и напитки.
Записването става на имейл адрес Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. или на тел. 0888001224.
Надявам се макар 21-ви да е работен ден, в деня на астрономическата пролет с помощта и силата на нашето намерение да сме заедно по Пътя!

 


You have no rights to post comments


Популярни

Долмени

Долмени

Долмени

Анкета
Ще присъствате ли на курса
Ще присъствате ли на курса
Избери поне един отговор!

Календар 1

Юни 2024
Пон Вт Ср Чет Пет Съб Нед
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

Календар 2

Shambhala-2014-3

Vivamus-2

Inti-2

Rhythm-Space-2

Shambhala-Esoteric-Centre-2

Hatori-store3

Mystic-Traveller02