Онлайн медитация: Пречистване на семейна карма

29 януари 2015, 19.00

Онлайн стая

 

Казват, че семейната карма е една от най-тежките, които имаме. Тя в някакъв смисъл определя личността и „съдбата“ на личността. Какво точно определя?

Характерът на личността и склонността й към определени модели на мислене и светоглед нерядко определя, и наследствеността на здравето, и определени болести, които са кармично зададени. Всичко това, разбира се, са просто програми. Програми на мисълта и емоцията, но такива, от които имаме склонността рядко да се отърваваме лесно, ако изобщо някой от нас реши да се освободи. Най-често индивидът зацикля в тези модели и постоянно на различни етапи от живота си, понякога и под различен образ се справя с едни и същи програми и подпрограми. Това може и обикновено продължава в различните ни животи.

Семейната карма също ни обуславя в начините, по които гледаме на своите роднини. Ние си изграждаме определени образи, чрез които привиждаме своите близки. Всъщност, ние изобщо не ги виждаме такива, каквито са те. Ние виждаме само нашите представи за тях, в които те имат определени отношения с нас и нашето възприятие ги определя като едни, а не други. Естествено, те не виждат истинските наши персони, защото от този процес никой не се спасява, ако съзнателно не пречисти съзнанието си. И така процесът е двупосочен, като по този начин се получава едно преливане на образ в образ, където двата образа на роднините си съставят своя отделна обща реалност, в която те имат определена динамика на взаимоотношенията, която разбира се е само було скриващо истинските им чисти азове. В даден следващ живот, такова було ще се спусне и с другите роднини от съответното прераждане.

Пречиствайки семейната карма, пречиствайки накърнените или небалансирани отношения с роднините, имаме шанс да се освободим от тази порочна цикличност и да се приближим към така желаното просветление, или най-малкото щастлив живот във вътрешна свобода и повече лекота.

Естествено, дадени склонности към генетично предопределени заболявания и слабости във всякакъв аспект също могат да бъдат пречистени и преодолени.

Заслужава си редовно да се работи със семейната карма, защото се смята на Изток, че ако човек балансира отношението с родителите си, половината път към освобождението му е изминат.

Свабхава

http://3lchange.com/?p=177

Събитие на 3L Change и Vivamus

ВХОД СВОБОДЕН

Водещи:

Самира Карина - Карина Бакалова

Кирил Цветков

Линк за вход към онлайн стаята:

http://login.meetcheap.com/conference,66422339

 


You have no rights to post comments


Популярни

Долмени

Долмени

Долмени

Анкета
Ще присъствате ли на курса
Ще присъствате ли на курса
Избери поне един отговор!

Календар 1

Май 2024
Пон Вт Ср Чет Пет Съб Нед
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

Календар 2

Shambhala-2014-3

Vivamus-2

Inti-2

Rhythm-Space-2

Shambhala-Esoteric-Centre-2

Hatori-store3

Mystic-Traveller02