Живеем във времена, в които всеки може да се освободи от кармичното страдание и негативно външно енергийно влияние чрез направляван процес на енергийно (аурично) изчистване с помощта на архангелска енергия, космически лъчи и енергиите на възнесените учители.

По време на този лечебен и изключително мощен енергиен сеанс се премахват блокажите и вмешателствата във фините Ви тела. Процесът на цялостно изчистване, който трае 21 дни, възстановява връзката тяло-личност-душа за постигане на пълноценно общуване с Вашите духовни нива и правилно канализиране на енергията и светлината.

Енергийното изчистване от външни негативни влияния на Снежана Рашкова чрез Господарите на Кармата се базира на системата за «Енергийно балансиране» на американската писателка и рейки лечител, Даян Стейн. Процесът на изцеление на фините тела се извършва с помощта на изключително любяща светлинна енергия, която се предава чрез мислите, молитвите и намерението на Снежана Рашкова към Вашите енергийни полета и тела. Чрез него се хармонизират физическото, етерното, астралното, менталното и духовно тела и връзките между тях.

По време на изчистването се отправя молба за свързване и активиране на 12-те нишки на ДНК, което отваря път за изчистване на всички нива и за разширяване на способностите ви. Това дава възможност и за пречистване на голяма част от Вашата карма, както и е предпоставка за постигане на извисяване.

Енергийното изчистване включва:

Външно енергийното изчистване I:
1. Установяване на негативни енергии и външни вмешателства във вашата енергия (диагностика);
2. Активиране на 12те нишки на ДНК
3. Отправяне на молба за премахване в енергията ви на следните негативни вмешателства:
• ритуали, магии, проклятия (вкл. родови от настоящи и минали животи), заклинания, обайвания, символи и др.
• капани на болката, душевни разцепвания.
• обсебвания и обсебващи духове и създания и други негативни елементали;
• енергиен отпечатък.
4. Откриване на негативни предмети в дома Ви.

Продължителност: около ½ час, Цена на услугата: 30 лв.

Външно енергийно изчистване II
1. Установяване на негативни енергии и външни вмешателства във вашата енергия (диагностика);
2. Активиране на 12те нишки на ДНК
3. Отправяне на молба за премахване в енергията ви на следните негативни вмешателства:
• негативни прикрепвания,
• негативни нишки и куки в етерните и астралните чакри, направени съзнателно или несъзнатело от други хора или кармични такива;
• капани на болката, душевни разцепвания.
• обсебвания и обсебващи духове и създания и други негативни елементали;
• енергиен отпечатък.
4. Прекъсване на кармични договори и връзка с хора от обкръжението Ви, които черпят от енергията Ви.

Продължителност: около ½ час, Цена на услугата: 30 лв.

Всяка от двете части може да се прави поотделно или в комплект, в зависимост от резултатите от енергийната диагностика.

Описаните по-горе външни негативни влияния, астрални същности и кармични ограничения, договори и отрицателно заредени предмети предизвикват блокажи по чакрите, които освен че Ви обременяват енергийно, често преминават на физическо ниво под формата на различни болести, неблагополучия, неуспехи и провали, които ако не бъдат добре изчистени се предават на Вашите наследници.

Въпреки, че повечето хора не осъзнават наличието на подобни външни същности и влияния в енергията си, поне 90% от хората на земята имат в аурата такива "посетители", някои от тях канени, други неканени. Те изсмукват жизнената Ви енергия, спират еволюцията Ви и Ви правят слаби и зависими, опитвайки се да изместват волята на душата Ви.

Освен това, тези автономни мисловни форми притежават много силни магнитни полета и привличат нежелан опит и отношения в живота Ви. Затова натрапническите астрални същности и кармични ограничения, които се хранят и блокират свободния поток от опит са премахват изцяло по време пречистването от момента на раждането Ви до настоящия момент.

Резултатите от изчистването обикновено идват след 21 дни, но понякога се виждат и след броени дни. За по-сложните процеси са необходими 6 месеца. При всички случаи ефектът е дълготраен и във Вас ще настъпят множество положителни промени във всеки един аспект. В първите месеци след изчистването се наблюдава подобряване на физическото, емоционалното, психическото, душевното и енергийното състояние. Повишава се нивото на осъзнаване и себепознание. Чувствате се здрави, жизнени и енергични. Засилва се положителната нагласа в живота, увереността и оптимизмът. Постига се вътрешен покой и удовлетворение. Негативните връзки се прекратяват и на тяхно място в живота Ви идват положителни личности и обогатяващи взаимоотношения. Усилва се притока на благополучие и положителна карма, а живота Ви става по-хармоничен и в съответствие с волята на Душата ви. При някои се случва бързо и безболезнено отказване от дългогодишни вредни навици и зависимости (алкохол,цигари, опиати и др.).

След такова енергийно (аурично) изчистване, Вие сте готови да продължите по-нататък процеса на енергийно пречистване и балансиране на по-високи енергийни нива или да приключите с него, ако желаете. Независимо от решението Ви обаче, с този процес се поставят основите на Вашата свобода, цялост, душевно и физическо здраве и самоосъзнаване като Същество на светлината.

Цената на пълната услуга е 50 лв. и се заплаща по банков път преди сеанса. Всеки участник, довел друг човек, получава отстъпка за себе си или за доведения член на семейството.

За записване за индивидуална лечебна сесия може да изпратите лично съобщение във Facebook профила на Stelian Rashkov или да се обадите на телефон: 0889 800 042.

П.С. За енергийното изчистване трябва да отделите около 1 час време, през което да се отпуснете напълно, за предпочитане в легнало положение. Около 4 часа след сеанса може да почувствате лек физически и/или психически дискомфорт, който постепенно ще отшуми.

По време на изчистването се препоръчва да се обърне внимание за протичащи мисли или образи на хора/предмети, свързани енергийно/кармично/емоционално с Вас. През 21-дневния процес на цялостно изчистване се наблюдава процес на детоксикация свързан с отделяне на различни секрети. За предпочитане е този очистителен процес да не се подтиска с лекарства или по други начини и да се пият повече течности.


You have no rights to post comments


Популярни

Долмени

Долмени

Долмени

Анкета
Ще присъствате ли на курса
Ще присъствате ли на курса
Избери поне един отговор!

Календар 1

Април 2024
Пон Вт Ср Чет Пет Съб Нед
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Календар 2

Shambhala-2014-3

Vivamus-2

Inti-2

Rhythm-Space-2

Shambhala-Esoteric-Centre-2

Hatori-store3

Mystic-Traveller02