даманхурски семинар в София

«ИЗСЛЕДВАНЕ НА МИНАЛ ЖИВОТ»
Курс из Школа на Мистериите
на Университетa «Олами» - Даманхур18-19 октомври 2014 г.
Духовен Център «Светилина»
Ул. «Любляна» 4, Кв. «Овча Купел», София


Заповядайте на уникален курс из «Школата на Мистериите» на Даманхурския Университет.

«Изследване на Минал Живот» е едно творческо приключение, което ще ви отведе до недрата на вашата душа, ше ви помогне да се докоснете до вашите дълбоки вътрешни стремежи и желания, да разберете причините за тях и възможността за тяхната реализация. Ще ви запознае с една ваша основна същност, която съхранява огромно количество енергия и жадува да бъде разпозната и реинтегрирана във вашия настоящ живот. Курсът включва изключително богата палитра от преживявания посредством поредица от интерактивни упражнения, психо-емоционални игри, техники, практики, медитации, работа с елементите, рисуване и театрално изкуство. Целта е всеки един участник да стигне до по-дълбоко познание за себе си, да разкрие своите таланти, духовен и материален потенциал, и да си припомни важна част от себе си, която носи информация за настоящия му живот. Съвместната и индивидуална работа в този семинар водят до разкриване на най-важните състояния, елементи и необходимост от тяхното развитие за индивида в настоящето, както и най-удачната промяна с оглед на неговата лична мисия и еволюция в бъдеще.

Изследването започва с предварителни изчисления и запознаване с «Миналия ви Живот» от Даманхурския Оракул по определни дати от Лунния Календар минимум месец преди действителната дата, на която ще се състои курсът. Това «Изследване» става в Даманхур по предварително зададени от вас: Три Имена (на латиница) според акта ви на раждане, дата и място на раждане и 2 ваши снимки (една, не по-стара от преди 10 години, може да бъде на лице или цяло тяло, и една на лице, така че да се виждат добре очите). Моля, изпратете снимките заедно с останалата информация на Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. и на Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите..
«Животът», който ще ви бъде разкрит или до който ще достигнете по време на заниманията, не е хронологично последният преди този, в който се намирате, а най-актуалният за вашето развитие и еволюция в момента и в близко и по-далечно бъдеще. Ценността на информацията, която ще получите за себе си и фактът, че ще извървите пътя на окриването и сами, са изключителни и неповторими.

Времетраене на курса: от 10.00 ч. до 18.00 ч. (с няколко кратки и една по-дълга почивки за обяд) два дена: 18-19.10.2014 г.

Курсът ще се води на английски език с превод на български. Няма предварителни изисквания освен отворено сърце и ум! : ) Добре е да сте облечени в свободно, леко и удобно облекло, подходящо за гореописания вид вътрешна работа. В залата се влиза само с лични пантофи или чорапи.

Такса за Участие: 450 лв.

До 12 септември 2014 информацията за Оракулите трябва да бъде подадена, както и сумата за курса заплатена. Таксата за участие можете да внесете при:
Таня Димитрова
Адвокатска Кантора
Бул. «Васил Левски» 72, ет.2, ап.7, София
Тел: 0889983893
Ако закъснеете, но имате интерес, моля свържете се с Илина Абаджиева на Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. възможно най-бързо!

Подарете си една мечта-магия из Училището на Мистериите «Даманхур» и се огледайте в огледалото на собствената си душа! :)

«Осмо Чудо на Света» - “Град на Светлината” - Даманхур e едно наистина уникално явление в нашето съвремие. Федерация от Еко-селища, алтернативно Общество – модел за самоиздържащ се начин на живот, солидарност, взаимопомощ и развиване на човешкия потенциал, Даманхур отразява възможностите на човека за развитие на на едно по-добро, по-светло, по-хуманно и щастливо бъдеще за човечеството в Новата Епоха.

Повече Информация можете да намерите тук:

www.damanhur.org

http://www.youtube.com/watch?v=ic8PpjTqPb4

http://www.dnevnik.bg/dnevnikplus/2009/05/29/727484_na_gosti_na_zelenata_planeta_-_damanhur/

http://okolosveta.com/index.php?p=article&do=1&c=it&src=356&k=eur&w=14

Сериал за Даманхур:
Първа част - Въведение -> http://vimeo.com/7701802
В тази първа част от поредицата ще научите какво представлява Даманхур като идея, как и от къде е започнало всичко и през какви трудности е минало обществото от светли хора, които днес наричат себе си даманхурци. Ще се запознаете с Фалко - основателя на Даманхур, който ще ви разкаже за себе си и визията си за бъдещето на човечеството.

Втора част - Храмът на Човечеството -> http://vimeo.com/7742706
Във втората част от поредицата за Даманхур, Фалко ще разкрие функциите на най-святото място за даманхурците - Храмът на Човечеството, който са построили собственоръчно и продължават да дострояват и днес. Той е бил укриван през годините, но сега е достъпен за всеки гост на Даманхур. Вижте видеото за да научите повече.

Трета част - Селфическата технология -> http://vimeo.com/7876652
В тази серия ще се запознаете с нещо необикновено и вълшебно -
селфическата технология. Тя е уникален метод за комбиниране на
съвременните технологии с алхимията и езотериката. Възможностите на селфическата апаратура са безкрайни. Повече подробности ще ни разкаже Чиконя Джунко, гражданка на Даманхур, която се занимава с разработването и практическото приложение на тази технология.

Четвърта част - Лекарят -> http://vimeo.com/8593552
В четвъртата част от поредицата ще научим повече за практическото
приложение на селфическите технологии. Диано Албикока,
медицински специалист, работеща в Даманхур, ще ни разкрие
тайнствата на тази древна наука, която чрез съвременни средства
увеличава потенциала си за да помага на хората не само в областта на лечебната медицина, но и за усъвършенстване на телата и способностите ни.

Пета част - Астрални и темпорални пътешествия -> http://vimeo.com/8595035
В тази серия ще навлезем още по-дълбоко в тайнствата на даманхурците. Ще посетим една от селфическите им лаборатории, където с помощта на големи селфи хората се учат да развиват специфични способности, да пътуват в астралните измерения и да изпращат съзнанието си през времето и пространството. Дали наистина са се срещали с Атлантите?

Още информация за Даманхур, курсове и пътешествия до там можете да намерите на страницата www.svetilina.org.
Ако имате допълнителни въпроси, можете да пишете на Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. или да се обадите на тел: 0887 260 428 след 3.10. 2014.

Навътре и Напред към Светлината!
Както Даманхурците казват:

Con Voi! Или с други думи: Ние сме с Вас!

 

Фейсбук страница на събитието: https://www.facebook.com/events/1463972697219681/?ref=8


You have no rights to post comments


Популярни

Долмени

Долмени

Долмени

Анкета
Ще присъствате ли на курса
Ще присъствате ли на курса
Избери поне един отговор!

Календар 1

Май 2024
Пон Вт Ср Чет Пет Съб Нед
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

Календар 2

Shambhala-2014-3

Vivamus-2

Inti-2

Rhythm-Space-2

Shambhala-Esoteric-Centre-2

Hatori-store3

Mystic-Traveller02