Здравейте приятели,

През септември ще имаме отново възможност да преживеем пътешествието на Духа със Старгейт със 2 специализирани семинара и няколко вечерни срещи.

Ще бъдем отново с Прагийт и Джулиън... за да се докоснем до тази магия, да се потопим в изживяването и да си спомним...

Старгейт програма:

18.09 – вечер в Пловдив

20, 21, 22.09 – уъркшоп за повишаване нивото на работа със Старгейт и за хора, които искат да работят с други хора - хотел "Света Елена" - комплекс "Св. Константин и Елена"

24.09 - вечер във Варна

25 - 28.09 - четиридневен уъркшоп - /местата са ограничени/ - хотел "Света Елена" - комплекс "Св. Константин и Елена"

30.09 – вечер в София

Старгейт е структура от свещена геометрия, един многоизмерен портал, чрез който за сега не може да се телепортираме, но определено може да използваме високочестотните енергии на по-високите измерения за лечение, трансформация и отключване на потенциала, заложен в нашето ДНК.

Прагийт Харрис е англичанин, международно известен канал и лечител, който 25 години асистира духовното израстване на стотици по света. Започва живота си в Лондон като учител, когато открива Ошо и поставя началото на духовното си пътуване. През 1989 г. заедно със своя водач Алказар, Прагийт канализира дизайна и построяването на структурата Старгейт, която мощно асистира процесът на човешкото осъзнаване. Целият живот на Прагийт е посветен на това да разбере как оперира човешкото същество, как се повлияват съзнанието и емоциите и как човек освобождава себе си от всичко, което го ограничава. С помощта на Алказар и Старгейт, Прагийт разработва нови способности и техники, чрез които подпомага личния растеж на човешкото същество. След многогодишна работа, Старгейт става мощен инструмент, който помага на хората да преминат отвъд своите ограничения и да достигнат заложените у тях потенциали.

Старгейт създава енергийна среда, в която участващите се потапят в растящи вибрации, повишаващи нивата на енергия и подпомагащи процесите на осъзнаване и еволюция. В пространството навлизат духовни водачи, отговарящи за развитието на човешкия потенциал. Често ангелските енергии прииждат първи, след тях звездните семейства, извисените майстори, енергиите от ядрата на земята и космически същества. В присъствието на тези същества, вашето енергийно поле започва да се хармониз ира и дълбоко да се свързва с Вашата Божествена същност, вашия Висш Аз и с вашите водачи. Старгейт във всеки момент е директен отговор на енергията на събралата се група и всеки път е различно, неочаквано...

Най-хубавото е, че не е необходимо нищо да се прави. Достатъчно е да се потопите в това енергийно поле, за да ви се случат значими промени на много нива – ментално, физическо и емоционално. Работата на водачите и енергиите е индивидуална и специфична за всеки един от присъстващите. Много хора чувстват за първи път тези реалности и присъствието на своите водачи. Това преживяване е съпроводено с дълбока радост, вътрешна тишина и мир. Себепознанието и предусещането на бъдещи потенциали съпровождат това преживяване.

Този процес на припомняне и на себеосъзнаване е и процесът на събуждане на ДНК - на активиране на нашето многоизмерно ДНК. ДНК съдържа ключа за това кои сме, кои сме били и как работи физическата ни структура – нашата роля и цел в Универсалния план и нашата способност да общуваме с Духа, как да проявим Духа чрез себе си. Старгейт структурата е мощен инструмент за разширяване на съзнанието и с всеки следващ път разгръщането е по-голямо, по-осезаемо, по-дълбоко.

И кой колко ще възнамери и ще си позволи... това също е много индивидуално.

Уъркшопът за хора, които работят с хора ще отведе тези, които желаят да се усъвършенстват или да започнат да работят с хора на друго ниво.
/Този уъркшоп е насочен към по-широка публика/

Всички духовни учители и лечители са наясно, че те не „извършват” изцелението. Те са просто средството, чрез което преминава Духа.

Работата със Старгейт се състои от серия от медитативни преживявания, които създават мощно енергийно поле. Това енергийно поле трайно повдига вибрацията на присъстващите. То създава възможност лесно да засилите и избистрите своята интуиция. Интуицията е гласът на вашето Висше Аз, Квантовото Аз, и вашите водачи. Лечебните енергии протичат през практикуващия към клиента, или чрез физическо докосване или енергиите, носени от изговорените думи, или чрез енергийното поле, създадено  от  практикуващия.

По време на този семинар ние ще създаваме възможности да задълбочите вашите способности да канализирате и информация, и енергия. Без значение какво е нивото на уменията, които имате в момента, тези дни ще ви придвижат по-бързо към по-високи нива на постижения.

Цените на вечерните семинари са 50 лв

Уъркшопът за задълбочена работа и за хора, които искат да работят с хора е 220 лв за 3-те дни, като има възможност да се посещава и само по 1 ден на цена от 80 лв. Вторият ден ще бъде за тези, които искат да се научат или развият повече способността да канализират. Третият ден ще бъде работа със Старгейт структурите.

Молим за вашето предварително заявяване за участие за всички събития.

За уъркшопа и семинара за участници от други градове сме осигурили преференциални цени за нощувки, в хотела където се провеждат събитията - хотел "Света Елена" - комплекс "Св. Константин и Елена".

18.09.2014 – Пловдив, вечерна среща – 18.30

за записване: Нели Михова тел. +359 (0) 894 715 334 и +359 (0) 879 455 897

e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

мястото ще бъде съобщено допълнително

30.09.2014 – София, вечерна среща – 18.30ч.

Място: София, кв. Драгалевци, комплекс Водолей 1, ул. Пайде Судисов, 8

За контакт и записване: Нeли Георгиева тел: +359 (0) 878 695656

За Варна, за вечерната среща и двата уъркшопа:

Мария Илиева – 0887 716392

Нели Георгиева – 0878 695656

Е-mail : Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Уелнес център, ул. “Ген. Столипин “58, партер 052 695656


You have no rights to post comments


Популярни

Долмени

Долмени

Долмени

Анкета
Ще присъствате ли на курса
Ще присъствате ли на курса
Избери поне един отговор!

Календар 1

Юни 2024
Пон Вт Ср Чет Пет Съб Нед
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

Календар 2

Shambhala-2014-3

Vivamus-2

Inti-2

Rhythm-Space-2

Shambhala-Esoteric-Centre-2

Hatori-store3

Mystic-Traveller02