Божествено проникновение - Игнажден, портата към Големия преход. Насоки от Михаил за 2015

20 декември 2014 г., 12.00-15.30, Пловдив

Hotel Ego

Водещ: Ваня Стойчева

 

В този ден ще съчетаем най-доброто от традицията и енергиите на новото време. в практиката ще участват елементали, пазители на земята, коренни български енергии, светци и ангели.

В първата част ще бъдем Проникнати, пречистени и обновени от Светата Троица. Ще финализираме в една и съща практика есенната линия с Божествената сексуалност, активирайки огъня на Кундалини и небесния водопад от божие благоволение.

Ще балансираме Ин и Ян, както и четирите елемента в тялото и земята, ще се хармонизираме със зимното слънцестоене.

След като активираме всички действащи земни и Божествени енергии и баланси към момента в телата ни, ще извършим едно Свято Проникновение - изповядвайки честно пред себе си онези страни, които още не сме овладели напълно, "грешките" и "слабостите си - не защото има лошо и добро, а защото всеки от нас носи един блестящ потенциал,от който често се отказва сам в течението на деня, който ни дърпа в най-различни посоки.

Без драма и осъждане ще можем да изповядаме пред духа си тези наши неадекватности, да простим на себе, другите, живота, за да достигнем онези нива на осъзнаване, в които няма нужда и от прошка.

ИИсус Христос ще ни помаже с небесното миро на благодатта, пржсвитлявайки още един пласт от нашата изначална концепция от живота, помагайки ни да достигнем поредния връх в собствената ни еволюция.

След това Проникновение следва втора част.

Ваши въпроси към Михаил за насоките през 2015 - на практиката в София ги задавах аз, но тъй като тук ще имаме малко повече разгърнатост, може да зададете и вие.

Както винаги - за практиката ще бъде използвана специална музика, смях, раздвижване, камертони, игри и каквото бъде подадено точно за тази група, тъй като всичко се канализира на момента.

Вход - 22 лв.

Ако някой много иска да присъства, но се чувства в несъстоятелност за момента, може да се обърне към мен, от друга страна се приемат и дарения за моята кауза.

Събитието във Фейсбук

 


You have no rights to post comments


Популярни

Долмени

Долмени

Долмени

Анкета
Ще присъствате ли на курса
Ще присъствате ли на курса
Избери поне един отговор!

Календар 1

Май 2024
Пон Вт Ср Чет Пет Съб Нед
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

Календар 2

Shambhala-2014-3

Vivamus-2

Inti-2

Rhythm-Space-2

Shambhala-Esoteric-Centre-2

Hatori-store3

Mystic-Traveller02