Духовна психология

Здравейте, аз съм Мими. С помощта на Академията осъзнах и отработих много от невидимите модели на зловредно поведение, които са саботирали живота ми, слагайки стена между мен и реализацията ми, лекотата, осъществяването на желанията ми, щастливите взаимоотношения. Животът ми става все по-ведър, деен, цветен и успешен, а връщане назад в блатото на безсилието няма!


***
Академията е уникална с това, че обучението е дългосрочно. Това ни позволява да надграждаме, да навлизаме в дълбочина и реално да трансформираме живота си, което не е възможно да се постигне с еднократни семинари.
***
За мен обучението по Духовна психология в Академията е възможност да погледна на себе си, на хората в живота ми и на житейските ситуации с безпристрастност, повече любов и приемане.
Симона
***
Пред мен е надписа от сайта на Академията - Education for life!!! За мен наистина е това. Промените, които са случиха с мен да огромни и ми се иска не само да го напиша, а да го ИЗВИКАМ високо, за да ме чуят надалече. Вили

**очаквайте още отзиви от студенти!**

ДУХОВНА ПСИХОЛОГИЯ
Ние НЕ сме човешки същества, които притежават душа – ние сме божествени създания, които преживяват човешка опитност!
Докато традиционната психология разглежда отделни отклонения, духовната психология поставя акцент върху човека като цяло. Този фокус прави възможна проявата на неосъзнавани до момента ресурси и по естествен начин го доближава до неговата цялостност.
Основа на духовната психология е емпатията – способността на безусловно положително отношение, на не-съдене и приемане на другите и на себе си.
Любовта към себе си и здравословното себеизразяване са мостовете към изживяване на нашата същност като Божествени създания. Като такива, ние можем да постигнем много повече, отколкото си мислим!

АКАДЕМИЯ ПО ДУХОВНА ПСИХОЛОГИЯ - УЧИЛИЩЕ ЗА ЖИВОТА
Европейската академия по духовна психология е училище, посветено на личностното развитие и духовното израстване на студентите.
Обучението е организирано върху идеята „Успех в света извън нас чрез Щастие отвътре”.
С уникална комбинация от съвременна приложна психология, метафизика и духовност, Академията предлага съвсем ново измерение на обучение. Студентите, преживяват бързо личностно израстване.
Академията обучава студентите да открият и развият качествата си, да преминат отвъд границите на собствените си вярвания и да освободят своя потенциал. Така те заживяват пълноценно и се превръщат в носители на положителна промяна в обществото.
В Академията се прилага учене чрез сърцето, като се обхващат и трите нива едновременно – сърце, интелект и интуиция. Материалите са подготвени в кратък и подходящ за лесно възприемане формат. Теоретичните знания се усвояват веднага чрез прилагане в практическите занимания.
Студентите ще участват в над 100 практически занятия още през първата година и ще придобият задълбочено разбиране на терапевтичния процес и на самите себе си. Ще имат възможност да отработят конкретни въпроси, създаващи трудности в живота им, което ще подобри личния им живот, професионалната реализация и общуването с хора.

Силните енергийни процеси по време на обучението способстват за лечение и интегриране на проблеми в живота чрез бърз и балансиран процес на трансформация.
Завършилите Академията могат да бъдат разпознати по практическите умения, които притежават, а не само по придобитите интелектуални знания.

Обучението в Академията е двугодишно и обхваща две направления:
1. Съвременна приложна психология – подбрани са най-добрите методи, включително Хуманистичната психология на Карл Роджърс, Гещалт терапия, НЛП, Психосинтезис и много други.
2. Метафизика – основава се на системата на Жак Пенърс - Джанака “Седемте динамики на положителната промяна”:
- Фън шуй на съзнанието;
- Идентичност и силата да бъдеш себе си;
- Работа с родителите („Почитай майка си и баща си”);
- Приемане и несъпротива;
- Божествена инициатива (Сътворяване, отдаденост и воля);
- Правилно намерение;
- Духовно измерение.

Всяка от Седемте динамики представя метафизичен закон или основен принцип на живота. Всъщност “Седемте динамики” са толкова мощни, че ще създадат чудеса в живота ви, като го освобождават от нежелани въздействия. В Академията ще се научите как да направите тези динамики част от живота си, а резултатите ще дойдат много бързо.
За повече информация относно седемте динамики, моля посетете сайта:
http://spiritual-academy.eu/bg/the-seven-dynamics-bg/2013-07-10-20-43-50


ЗА КОГО Е ПРЕДНАЗНАЧЕНО ОБУЧЕНИЕТО В АКАДЕМИЯТА
- За всички, които проявяват интерес към съвременната психология и приложението й в ежедневието.
- За всички, които желаят да работят за своето самоусъвършенстване и за подобряване на взаимоотношенията си с другите, включително с родителите и децата си.
- За професионалисти в областта на човешките ресурси, психолози, учители, ръководители, медицински и социални работници, търговци.

СТРУКТУРА НА ОБУЧЕНИЕТО
През първата година студентите ще придобият знания и опит по приложна психология и в областта на общуването. Разделът метафизика е насочен към положителна личностна промяна.
През втората година е предвиден специален проект в областта на взаимоотношенията, като разделът метафизика е ориентиран към придобиване на умения, свързани с успеха и щастието.
За подробна информация относно учебната програма за двете години, както и за сертификатите и дипломите, моля посетете сайта:
http://spiritual-academy.eu/bg/the-academy-bg

Занятията се провеждат на английски език с превод на български, като всички материали са на български език.

МЯСТО НА ПРОВЕЖДАНЕ
Занятията се провеждат на красиво енергийно място – до манастира в Килифарево, мястото на втория духовен Университет в средновековна България.
Процесът на обучение изисква мощна групова енергия и отдаденост от страна на студентите, поради което занятията са изнесени извън обичайното местоживеене.
За подпомагане на процеса са включени и занимания по йога, медитация, арт-терапия, музикална терапия и разходки сред природата.

ЖАК ПЕНЪРС – ДЖАНАКА
Обучението се води от основателя на Академията – Джанака: духовен психолог, терапевт; лектор и водещ на семинари; бизнес консултант; музикант, певец, автор на песни, композитор, продуцент.
Квалификация:
2003 – Магистър по Духовна психология, Университет на Санта Моника, Калифорния, САЩ
2009 – Интегрални системни констелации, Институт Интегралис, Хамбург.
Практика:
След солиден опит в бизнеса, на управленски длъжности в областта на маркетинга и мениджмънта, Жак Пенърс - Джанака решава да се отдаде на духовна работа. Над 10 години работи като асистент в семинари за личностно развитие. Работил е като терапевт (системни и групови терапии) в най-известната холистична клиника в Германия – Heilgenfeld Bad Kissingen. Понастоящем провежда семейни констелации, работи като терапевт и изнася лекции и води семинари в Европа, САЩ и Индия по свой собствен интегрален метод за личностно развитие.

ДАТИ ЗА НОВАТА ПЪРВА ГОДИНА
Модул 1: 11.12 - 14.12.2014 г.
Модул 2: 29.01 - 01.02.2015 г.
Модул 3: 26.02 - 01.03.2015 г.
Модул 4: 26.03 - 29.03.2015 г.
Модул 5: 23.04 - 26.04.2015 г.
Модул 6: 28.05 - 31.05.2015 г.
Модул 7: 25.06 - 28.06.2015 г.

В четвъртъците занятията започват в 19:00 часа, а в неделите приключват около 14:00 часа.

ЦЕНА НА ОБУЧЕНИЕТО 2014- 2015:
Плащане до 01 Декември 2014 г. - 1200 лв

Цена при ранна регистрация:
Плащане до 15.10.2014 г. - 1000 лв
Плащане до 01.11.2014 г. - 1100 лв

НОЩУВКИ И ХРАНА
Мотел „Боляри“ до Килифаревски манастир, на 12 км от Велико Търново. 15 лв на нощувка в обща стая с 2 или 3 легла.

КОНТАКТИ
За записване: пишете ни на Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите., за да ви изпратим регистрационна форма за записване за първата учебна година.
Адрес: гр. Варна 9000, ул. Добри Чинтулов 18, ап. 6, Жак Пенърс
За повече информация:
Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
www.newlife.academy/bg
0887936574 - Николай
0896911223 - Мими
Музикалният сайт на Жак: www.janaka.in

ЖИВОТЪТ, КОЙТО ВИНАГИ СТЕ ИСКАЛИ, ВИ ОЧАКВА!

Фейсбук страница на събитието: https://www.facebook.com/events/294530410753550/?ref=3&ref_newsfeed_story_type=regular


You have no rights to post comments


Популярни

Долмени

Долмени

Долмени

Анкета
Ще присъствате ли на курса
Ще присъствате ли на курса
Избери поне един отговор!

Календар 1

Юни 2024
Пон Вт Ср Чет Пет Съб Нед
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

Календар 2

Shambhala-2014-3

Vivamus-2

Inti-2

Rhythm-Space-2

Shambhala-Esoteric-Centre-2

Hatori-store3

Mystic-Traveller02