ТРАНСФОРМИРАЩАТА СИЛА НА ДУХОВНАТА ПСИХОЛОГИЯ

Лекция с водещ Джанака ( Жак Пенърс )

17 октомври, петък от 18.00 ч

в Клуб-Библиотека „Виделина“ гр.Варна


Вход : 10 лв, за контакти и записване – 0887936574 - Николай Желев

Студентите в Европейската академия по духовна психология поемат по пътя на духовното израстване, водещ ги навътре в Себе си. Път, който ще преобрази и облагороди всяка част от живота им, както в личен, така и в професионален план.
Много хора искат да променят живота си, но малко успяват в действителност! Обучението по Духовна психология помага да се постигнат положителни и трайни промени, които изглеждат като чудеса! Опитът на студентите от първия випуск в България са впечатляващи*! Защо тази програма е толкова ефективна?
В Европейската академия по духовна психология се преподават най-добрите съвременни методи на приложната психология. В допълнение се използват системни констелации и метафизични методи. Истинската духовност и себеизразяване са други основни елементи на тази програма, която ще преобрази живота ви.
Този цялостен подход, който обхваща всички нива – тяло, разум и душа, далеч надминава останалите обучителни програми. Това наистина е „обучение за живота”. Това е обучението на бъдещето и се предлага сега в България!
Какво е Духовната психология?
Духовната психология приема, че ние не сме просто човешки същества, които имат душа. По-висшата истина е, че ние сме Божествени същества, които изживяват човешка опитност.
Духовната психология ни позволява да достигнем до неосъзнати ресурси за справяне с трудностите, пред които сме изправени, и ни движи към постигането на лична цялостност.
Психологията като интелектуален опит за разбиране и разрешаване на проблеми е неефективна и равнодушна! Комбинирането на истинска духовност и модерна приложна психология прави отработването на неприключили въпроси и травми много по-лесно и по естествен начин води до изцеление.
Емпатията – развиването на това качество на сърцето е в основата на обучението! Духовност и мъдрост от източни и западни традиции са преплетени в учебните занимания. Набляга се на себеизразяването чрез специални активности и проекти.
ОБУЧЕНИЕ ПЕТ ЗВЕЗДИ:
В Академията по духовна психология комбинираме 5 подхода:
1. Модерна приложна психология
2. Истинска духовност = не религия, която често носи предразсъдъци
3. Метафизика = закони на Сътворението, как „действа” сътворяването
4. Системни констелации = психо-енергийна работа: структури и енергийни полета
5. Лечебната сила на истинското себеизразяване
Обучение – За Живота:
Ако искате да научите повече за тази уникална програма и как бихте могли да бъдете участници в нея, заповядайте на лекция и мини уъркшоп в петък вечер в Силистра на 10 октомври (Варна 17 октомври)
ЕВРОПЕЙСКА АКАДЕМИЯ ПО ДУХОВНА ПСИХОЛОГИЯ:
“Училището – такова, каквото винаги сте си мечтали да бъде”
*Мнения от настоящи студенти:
„Пред мен е надписа от сайта на Академията – Education for life!!! За мен наистина е това. Промените, които са случиха с мен са огромни и ми се иска не само да го напиша, а да го ИЗВИКАМ високо, за да ме чуят надалече.”
Вили
„С помощта на Академията осъзнах и отработих много от невидимите модели на зловредно поведение, които са саботирали живота ми, слагайки стена между мен и реализацията ми, лекотата, осъществяването на желанията ми, щастливите взаимоотношения. Животът ми става все по-ведър, деен, цветен и успешен, а връщане назад в блатото на безсилието няма!”
Мими
„Обучението ми в Академията ме направи по-осъзнат, по-щастлив и по-обичащ себе си човек. Даде ми увереност и спокойствие да бъда себе си. Разбирането да търся и виждам житейските уроци, скрити в предизвикателствата, пред които съм изправена. Даде ми вяра в собствената ми стойност и таланти, и желанието да ги изявявам. Без съмнение това е ключът и повратната точка, които бях търсила дълги години. Трудно ми е да намеря адекватните думи, които да изразят колко силно препоръчвам това обучение на всеки търсещ и духовен човек!”
Неда
**********************************************************

"Силата да бъдем себе си"
Семинар

18-19 октомври
10.00-18.00 ч. В Клуб-Библиотека „Виделина“ – Варна

Двудневен семинар с Джанака, основател на Европейската академия по духовна психология!

http://www.spiritual-academy.eu/
Вход – 100 лв

За контакти и записвания: Николай Желев – 0887936574

Само когато станем и бъдем тези, които наистина сме, можем да изживеем естествено чувство за лекота и „магия” в живота си.
Всяка душа е уникална и всеки човек носи у себе си късче злато, което чака да бъде открито.
Единственият начин да добием това злато е като се свържем с истинската си същност и се откажем от „това, което не сме”: заучените поведения, защити и маски, лъжливи представи за себе си, стари семейни вярвания, страха, че не сме достатъчно добри.
Повечето хора се съпротивляват срещу това какви са, не се харесват особено много, подтискат личността си, носейки маска и правейки се на различни, защото чувстват, че не са добри или приемливи, когато са себе си. По този начин те автоматично отхвърлят същността на хората около тях!
Представете си ефекта и последствията от това във взаимоотношенията!
Когато се свържете с това, което наистина сте, обуете обувките, които ви пасват най-добре, сами ще видите, че сте достатъчни и животът ви ще се превръща в магия. И така започвате да живеете като Cinderella!
Какво означава да живеем като Cinderella?
За всеки изживяването е различно и уникално. И все пак има общи елементи:

- Чувствате се изцяло себе си – изживявате и излъчвате усещане за естественост, лекота, радост и хармония.
- Хората ви харесват и обичат такива, каквито сте (а не са ви харесвали и приемали, когато сте носили маски и престореност)
- Започвате наистина да харесвате и обичате себе си и по този начин привличате най-доброто у другите, защото животът ви е огледало на начина, по който виждате себе си!
- Имате много по-добри взаимоотношения! Хората ви обичат такива, каквито сте в действителност.
- Магия: нещата започват да се случват от само себе си, надеждите и мечтите ви се сбъдват и животът ви придобива нов смисъл. Лекотата и синхроничността стават естествена част от живота!

Кратка биография:
Джанака (Жак) Пенърс

Писател, музикант, певец, автор на песни, продуцент, психолог и фасилитатор. Основател на Европейска академия по духовна психология.
Джанака Пенърс е роден в Холандия и от ранна възраст проявява голям интерес към източната философия и практиките за човешко усъвършенстване и развитие. Практикува ученията на йога от 30 години.
Кариера: Университетска степен по маркетинг, работи като международен маркетинг експерт и бизнес консултант в продължение на 20 години. По-късно изучава духовна психология.
Придобива магистърска степен в Университета Санта Моника през 2003 г. През 2009 г. завършва двугодишно обучение за провеждане насистемни констелации в Институт Интегралис в Хамбург, Германия.
През последните 10 години работи като терапевт, консултант и фасилитатор в разнообразни уъркшопове по личностно развитие. Работи и като креативен терапевт, системен терапевт и групов терапевт в най-напредналата клиника по духовна психология в Германия: Хейгенфелд Бад Кисинген (Heilgenfeld Bad Kissingen).Тук той провежда констелациите с пациентите, музикалната терапия и психо-образователните обучения.
Джанака провежда уъркшопове по програма, разработена от него, и в момента пише книга, в която описва своя опит в областта на психо-генеалогията и невидимите наследства.
През 2013г. основава Европейска академия по духовна психология, която е посветена на личностното развитие и духовно израстване на нейните студенти. Изучават се най-добрите и най-напреднали концепции на съвременната приложна психология в комбинация с методи от метафизиката и духовността.Академията обучава студентите да открият и развият качествата си, да преминат отвъд границите на собствените си вярвания, да освободят пълния си потенциал. Освен, че предоставя практически опит и задълбочено разбиране за терапевтичния процес, обучението служи и за лечение и интегриране на проблеми в живота чрез бърз и балансиран процес на трансформация. Придобитият опит ще е от голяма полза в личния живот на студентите, а също така в професията и при общуване с хора.
Като човек, който следва своето призвание и изразява своята истинска същност, Джанака може да сподели с участниците своя опит за това как да отворим врати, за да навлезе магията в нашия живот. Неговата енергия е позитивна, вдъхновяваща, окуражаваща и много земна.
През 2012 г. Джанака гостува за първи път в Клуб-Библиотека „Виделина“ със своя уъркшоп.

Очакваме ви!

Фейсбук страница на събитието


You have no rights to post comments


Популярни

Долмени

Долмени

Долмени

Анкета
Ще присъствате ли на курса
Ще присъствате ли на курса
Избери поне един отговор!

Календар 1

Юни 2024
Пон Вт Ср Чет Пет Съб Нед
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

Календар 2

Shambhala-2014-3

Vivamus-2

Inti-2

Rhythm-Space-2

Shambhala-Esoteric-Centre-2

Hatori-store3

Mystic-Traveller02