Пътят на мечтите - семинар

22 март 2015, 14.00-19.00

Easy Way Suggestopedia Center

 

Ще бъдем напълно искрени с вас - този семинар - игра е за онези, за които е по-важно да реализират целите си, отколкото да се оправдават защо нещата не се получват. За онези, които имат смелостта да видят какво ги спира и най- вече за онези, които са готови да стигнат до края на пътя - реализирането на една мечта. Ако сте готови да свършите работата, ние ви даваме насоките, механизмите, науката, практиката и магията за реализиране на цели.

За какво ми е целеполагане? - именно в непрецизните и неясни цели се корени голяма част от стреса и негативността, които преживяваме. Развиването на умения за целеполагане и целепостигане дават плодове до края на живота ни и ни помагат да сътворим жизнения си път такъв, какъвто го мечтаем.
За какво са ми мечти? - мечтата е цел, свързана с чувство, емоция, с ценностите ни. Без тази връзка е невъзможно да постигнем целите си и да бъдем активни творци на живота си, тя е пъпната връв между визията и реалността.

Пътят на Мечтите е семинар за целеполагане, в който:
- създавате визия за мечтата си: визията и следването й са най - трудните но и най-важни стъпки в личния и организационния успех,
· установявате кои са работещите за вас пътища за реализация и
създавате стратегия за действие
· се научавате да създавате усещане на релакс в тялото и ума си-
ключови за успешното реализиране на целите.
·настройвате се за постигане на успех на ментално и емоционално ниво

Всичко това се случва по забавен начин, с игрови елементи. Обещаваме ви не просто учене и реализиране на цели, но и приятни моменти, среща с нови приятели и игра. Неслучайно организираме събитието в сугеспопедичен център: доказано е, че
именно чрез и в играта успяваме да израстваме с лекота.

Семинарът започва в залата и продължава извън пределите й чрез комплекта - игра за сбъдване на мечти, който всеки участник получва като подарък.
Това е един цялостен процес, който продължава след фактическото събитие. След семинара получaвате насоки и подкрепа от водещите, които те подкрепят по пътя към осъществяването на мечтата ти и след събитието.

Фокусираме се върху една цел и я случваме - съвсем конретно! Именно в реализирането на конкретни цели и с малки стъпки създаваме навиците и нагласите, които правят големите промени. Толкова е просто. Семинарът има трима водещи с вълнуващ опит в сбъдването на мечти, коучинга, психодрамата и
обученията. Уникален микс от гледни точки, които ще ви забавляват и са най- силния коз в сбъдването на мечти. Повече за тях ще научите съвсем скоро!

ВАЖНО: Местата са ограничени (максимум 12 души), поради естеството и формата на събитието. Побързайте да запазите вашето място на следния линк:
http://sabitie.bg/event/559

Къде: Сугестопедичен център Easy Way, ул. Граф Игнатиев 12, ет.3

Колко: Инвестирате в сбъдването на мечтите си 5 часа и 49 лв (включва комплект-игра Пътят на мечтите на стойност 20 лв)

Кога: 22 март (неделя), начало 14.00ч

Водещи:
Елица Костова
Карина Карагаева
Мирела Ерменкова

Контакт: телефон- 0886 157 066 / 0889 366 293
e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

 


You have no rights to post comments


Популярни

Долмени

Долмени

Долмени

Анкета
Ще присъствате ли на курса
Ще присъствате ли на курса
Избери поне един отговор!

Календар 1

Май 2024
Пон Вт Ср Чет Пет Съб Нед
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

Календар 2

Shambhala-2014-3

Vivamus-2

Inti-2

Rhythm-Space-2

Shambhala-Esoteric-Centre-2

Hatori-store3

Mystic-Traveller02