Основи на Су-джок терапията

16-17 май 2015

Холистичен център "Авир"

 

двудневен семинар

Лектор: ВЪРБИНА ДИМИТРОВА

Върбина Димитрова има огромен опит и знания, почерпени от дългогодишна практика.

От 1997 г. до 2004 г. е преминала пълен теоретически и практически курс на обучение в Су-джок академията в гр. Москва, където е завършила и ирисова диагностика и фитотерапия. Присъствала е на всички семинари на проф. Пак Дже Ву (създателят на су джок терапията) в Москва, Белград и Киев. Има завършен преподавателски курс за всички нива по Су-джок терапия. Работила е в Москва по време на обучението си, в Германия - пет години, в т.ч. и в детска неврологична клиника, където е упражнявала знанията си по ирисова диагностика, Бахова терапия, рефлексотерапия, фитотерапия и су-джок терапия. Провела е множество курсове в страната и чужбина - Германия, Македония, Италия, също и в института Едгар Кейси в западна Вирджиния, САЩ. Практикува в България, Русия, Германия, Италия, Македония, Гърция, Швейцария.
Върбина Димитрова е съучредител и заместник-председател на Асоциация „Су-джок терапия” в България. Член и преподавател към международната асоциация по Су-джок терапия и представител на академията по Су-джок терапия гр. Москва у нас до 2004 г.
Преминала е пълен курс на обучение по Терапията на др.Бах, при д-р. Господинов от 1992 г.
Има завършен курс по ирисова диагностика през 1995 г. в здравен кабинет Дар и през 2002 г. в медицински институт гр. Москва, като следдипломна квалификация за лекари. Повече информация за лектора на курса може да откриете на уеб сайт www.sujok.bulplam.com.СУ-джок терапията е достъпен, лесен, ефикасен и удобен метод за самопомощ. Не изисква финансови средства и дълго обучение.

Всеки човек има възможност да проведе профилактика, да активизира процесите на самовъзстановяване в организма, да повиши адаптацията си към стреса, играещ важна роля във възникването на много от заболяванията.

СУ-джок терапията дава много възможности за адекватна реакция в различните ситуации. Тя включва системи на съответствие върху дланите и ходилата и богато разнообразие от методи на въздействие. Първото и достатъчно ефикасно средство е масажа на лечебните точки и зони на съответствие. Можем също да използваме чистата енергия на семената, апликирайки ги върху дланите.

Влиянието на цветовете се използва от векове. Литотерапията ни запознава с магическата сила на скъпоценните камъни и какво е приложението й в СУ-джок терапията. Моксотерапията ни дава възможност ежедневно да набавим така ценната за организма ни енергия, да се изправим ефективно срещу стреса, умората, хроничните си проблеми, епидемиите и др.

Как да се преборим с кръвотеченията и как да си подобрим кръвоснабдяването в различните части на тялото при необходимост.

Как да от реагираме в спешни ситуации до идването на лекаря, за да предотвратим усложнения?

Това са първите стъпки в СУ-Джок терапията – да ги изминем заедно. И който иска, може да продължи обучението си в следващите ни курсове.

ПРОГРАМА

ДЕН 1

Как правилно да открием лечебните точки в основната система на съответствие.
Как различните психоемоционални състояния водят до определени функционални заболявания и как можем да ги избегнем.
Диагностика по датата на раждане съгласно източната медицина. Кои са органите, предразположени към заболявания, как да се справим в конкретната ситуация, как да балансираме психоемоционалното си състояние, изхождайки от преобладаващите по датата на раждане емоции. При желание може да получите конкретни препоръки.
Използване биологично активната енергия на семената, правила за техния подбор по форма, цвят, свойства и особеностите на приложението им.
Използване на семената при заболявания на дихателна система: суха кашлица, хроничен бронхит, асма.
ДЕН 2

Система „насекомо“ и приложението й при проблеми с гръбнака и опорно двигателния апарат.
Система „животно“ – използването й в акутни състояния, и най вече – за лечение на главоболие.
Моксотерапията и какво приложение намира тя в СУ-джок терапията. Успешно се използва при умора, стрес, за повишаване на имунната ни система, да останат зад нас грипните епидемии и др.
Как с помощта на различните методи можем да се преборим с болката.
Каква е адекватната реакция при кръвотечения: носове, маточно, посттравматично.
Цветотерапия – съгласно теорията на 5-те елемента, как да повишим функцията на даден орган и система, да си помогнем при изгаряне възпаление, отоци и др.
Как да подберем цветовете на дрехите си изхождайки от енергетичната си конституция, при повишено тегло, дори и в цветово отношение да знаем какъв пръстен за масаж е подходящ.

Цена на семинара – 160 лв.

При записване до 9 май – 140 лв.

За пенсионери и учащи – 120 лв.

Необходимо е предварително записване!

Събитието във Фейсбук


You have no rights to post comments


Популярни

Долмени

Долмени

Долмени

Анкета
Ще присъствате ли на курса
Ще присъствате ли на курса
Избери поне един отговор!

Календар 1

Май 2024
Пон Вт Ср Чет Пет Съб Нед
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

Календар 2

Shambhala-2014-3

Vivamus-2

Inti-2

Rhythm-Space-2

Shambhala-Esoteric-Centre-2

Hatori-store3

Mystic-Traveller02