Шаманско пътуване в Перу и Боливия

29 април – 14 май 2015

(17 дни/15 нощувки)

Организатор: Душата ми на Пътя

Peru-i-Bilivia-2015

29 април – 14 май 2015

Тази програма е пълно потапяне в шаманските традиции на Перу и Боливия. Ще посетим племето Ашанинка и ще останем с няколко дни с Дон Хуан в невероятно място с топли минерални извори, ще имаме честта да срещнем представител на племето Керо от планината Аусангате (пазителите на универсалното знание за връзката с Майката Земя и Центъра на Мирозданието). Ще преминем през различни изцелителни ритуали от шаманските традиции на Перу, ще медитираме на едни от най-силните енергийни места на Земята и ще балансираме женската и мъжката си същност на островите на Луната и Слънцето в Боливия.
Това не е обикновена туристическа програма, за тази авантюра се изискват добро физическо и психическо здраве и интерес към другите измерения и невидими пространства на нашето съществуване.

Цена: 2398 евро

Цената включва:
- Двупосочен самолетен билет Лима - Пукалпа в Перу;
- Двупосочен самолетен билет Куско - Лума в Перу;
- Нощувки по програмата в Перу и Боливия със закуска;
- Транспорт с микробус и междуградски луксозен транспорт;
- Разглеждане на едни от най-големите природни и културно-исторически забележителности на империята на Инките около Куско;
- Автобусен билет за нощен преход Пуно– Куско;
- Автобусен билет за маршрута Куско – Пуно;
- Разходка до островите Урос в езерото Титикака;
- Водач на български през цялото пътуване;
- Участие по желание в Мате церемония и медитативни практики;
- Входни такси за Мачу Пикчу и местата за посещение по програмата;
- Медицинска застраховка;
- Всички приложими такси;

Цената не включва:
- Лични разходи за вода, обяд, вечеря и шопинг минимум 300 евро;
- Самолетен билет София – Лима;
- Виза за Боливия;
- Необходими са ви и поне 100 евро за бакшиши да си предвидите, защото Перу е страната на бакшишите и е добре да им се дават, че протичат по хармонично нещата!
- Участие по желание в церемония Аяуаска 130 щатски долара и в церемонията Сан Педро;



Няма визи за Перу
Има виза за Боливия, която се изкарва в Боливийското посолство във Виена, съществува процедура за изкарване на визите чрез пращане по куриер!

Записване: Необходим е международен паспорт с валидност най-малко 6 месеца след датата на завръщане. Записването става със заплащане на капаро 1500 евро. Краен срок 10 януари 2015. Срок за второ плащане от 500 евро е до 1 февруари 2015 г. и пълно плащане до 1 април 2015 г.

За повече информация пишете на имейла ми Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.



29 април 2015
София – Лима
Полет до Лима. Кацаме на летище Хюго Чавес в 18 часа и трансфер до хотел Лима Уари. Беседа за предстоящото пътуване. Нощувка.

30 април 2015
Пукалпа – джунглата на Перу
Полет от Лима до Пукальпа, пътуване с джипове и с лодка до центъра на културата Ашанинка. Запознанство със семейството, отпускане в топлите басейнчета всред джунглата. Аяуаска церемония. Нощувка.

1 май 2015
Център Маянтуаку
Ден за опознаване на културата Ашанинка и беседа с Дон Хуан за философията на шаманите от джунглата. Иницииране в елементите на живота и начините за работа с тях. Разходка за запознанство с лечебните растения на джунглата и консултация за изживяванията в джунглата. По желание втора церемония. Нощувка

2 май 2015
Полет до Лима
След закуска потегляме обратно за летището в Пукальпа. Полет до Лима. Нощувка.

3 май 2015
Куско - Саксайуаман
След закуска потеглме за летището Полет до Куско. Трансфер до селцето Писак и настаняване в чаровния център „Мир и светлина“. По пътя посещение на Саксайуаман. Церемония за приветстване на съществата от светлина, защитници на Андите Апу. Ден за адаптиране с височината. Беседа за същността и практиката на Андийския шаманизъм. Посещение на местния пазар. Вечерна среща и ритуал деспачо с жрец от племето Керо в центъра в Писак. Нощувка.

4 май 2015
Морай – Оянтайтамбо
Отпътуваме за удивителния храм Морай. Еднодневен семинар за балансиране на енергийните ни центрове, упражнения за осъзнаване на физическото, емоционалното и менталното тяло и свързване с Висшите аспекти на съществото ни. Работа с въпроси и отговори към себе си. Нощувка в Ollantaytambo в хотел Las Orchideas. Среща с Уоши – перуанец, който ще ни задълбочи познанията ни в космогония на Андите, която е универсална за всички народи по света. Той ще бъде наш водач на Мачу Пикчу.

5 май 2015
Мачу Пикчу
След закуска рано сутрин посещение на едно от чудесата на нашия свят – Мачу Пикчу! Думите са крайно недостатъчни, за да опишат това, което ще видите и почувствате тук. Незабравимо и единствено по рода си преживяване. Никога няма да забравите този ден в живота си!!!! Хармонизиращи практики за елементите въздух и вода в нас. Посяване на семена на намеренията за благоденствие и изобилие на живота. Отпътуване за градчето Писак. Нощувка в центъра „Мир и светлина“. По желание втора церемония Аяуаска с шамана Филдер.

6 май 2015
Свещеният час на душата
Ден за Церемония „Сан Педро“ и осмисляне на процесите, стартирали в нас по време на пътуването. Свободно време за разходки в мълчание. Оставане със самите себе си. Нощувка в центъра.


7 май 2015
Трансфер през Алтиплано
След закуска тръгваме на целодневен автобусен преход към Пуно с автобусите на Круз дел Сур www.cruzdelsur.com.pe Преминаваме през извънземни пейзажи и уникални културни останки от цивилизацията на инките. Удивително пътуване през Алтиплано – високопланинското плато в Андите. Пристигаме в Пуно. Нощувка.

8 май 2015
Портата към четвъртото измерение
След закуска ни чака посещение на знаменитото място Араму Муру – вратата към висшите измерения. Трудно е да се опише това място! Подготовка за ритуал Деспачо за освобождаване от тежките енергии и свързване с нашата истинска същност. Изживяване, което ще помните цял живот! Изработване на лечебно колело за индувидуално, земно и вселенско повдигане на енергията! Отпътуване към Боливия. Нощувка в Копакабана.


9 май 2015
Островите на Слънцето и Луната в езерото Титикака
Едно от най-силните енергийни места в света! Тръгваме от Копакабана с лодка и стигаме до Острова на Луната – Меката на женската енергия. Ритуал за цялост и единство с женската ни същност. Посещение на острова на Слънцето и ритуал за сливане на нашия дуализъм за достигане състояние на Богочовек. Мъжка и женска енергия в едно цяло - нашето висше АЗ и осъзнато следване пътя на духа. Завръщаме се в Копакабана. Нощувка.

10 май 2015
Ден съзерцание в района на вълшебното езеро Титикака. Кръг на споделяне. Обобщение, медитации и практики за осъзнаване и преработване на информацията от пътуването. Отваряне за Вселенската благодат и приемане на даровете й. Нощен автобус за Куско.

11 май 2015
Куско – Лима
Полет до Лима. Настаняване в селцето Сан Бартоло на брега на Тихия океан. Почивка и свободно време. Кръг на споделяне. Медитация за въплътяване на физическо ниво на придобитите духовни дарове от пътуването. Нощувка в хотелчето Кахунас в Сан Бартоло на брега на океана.

12 май 2015
Сан Бартоло
Ден за въплътяване, осъзнаване и възприемане на духовните дарове по време на пътуването. Ден на удоволствията – плодове, божествена вегетарианска храна. Нощувка в Кахунас.


13 май 2015
Полет от Лима към Европа 19 и 40 ч.
14 май 2015
Пристигане в София

Събитието във Facebook


You have no rights to post comments


Популярни

Долмени

Долмени

Долмени

Анкета
Ще присъствате ли на курса
Ще присъствате ли на курса
Избери поне един отговор!

Календар 1

Март 2024
Пон Вт Ср Чет Пет Съб Нед
26 27 28 29 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Календар 2

Shambhala-2014-3

Vivamus-2

Inti-2

Rhythm-Space-2

Shambhala-Esoteric-Centre-2

Hatori-store3

Mystic-Traveller02